Ga naar de inhoud

Telefoongids

Hier kunt u snel en eenvoudig de telefoonnumers in heel Nederland vinden van alle personen die een vaste telefoonaansluiting hebben (mobiele nummers kunt u hier NIET vinden)

Wanneer u de website opent ziet u een zoek venster waarin u naam en stad kunt invullen. Wanneer u dit invult klikt u op “Personen zoeken” en u krijgt alle personen en namen van de personen met een vaste telefoonaansluiting in die stad. Wanneer u de gezochte persoon ziet dan klikt u bij die naam op “Telefoonnummer tonen” om het bijbehorende telefoonnummer te zien.

U ziet dan helemaal rechts op het scherm een  Stadsplattegrondje
Wanneer u daar op klikt wordt de plattegrond uitvergroot en ziet u de precieze locatie waar de betreffende persoon woont.

Soms zijn er in een grote stad veel personen met dezelfde naam die een telefoonaansluiting hebben. Wanneer u bij voorbeeld in typt “Jansen – Amsterdam)  krijgt  u een lange lijst namen te zien, U kunt dan nauwkeuriger zoeken door bij de naam ook de voorletters of in plaats van de stad, de straatnaam in te typen,

In plaats van personen kunt u ook op Bedrijfsnamen zoeken. U klikt daarvoor op de knop  “Bedrijven zoeken” die meteen links staat van “Personen zoeken”

Om naar de website “Telefoongids” voor Personen te gaan klikt u HIER

Om van de website terug te gaan naar de web pagina waarop u daarvoor was, klikt u op het zwarte pijltje dat u helemaal links bovenaan de pagina ziet, Dit geldt algemeen voor alle websites die u bezoekt

Translate »