Digitale karweitjesdienst

 Het Diakonaat biedt u hulp aan bij het gebruik van de computer.

Er zijn onder onze Cliënten en Vrijwilligers een flink aantal die gebruik maken van een computer. Iedere gebruiker loopt daarbij wel eens tegen problemen aan.  Soms kunt u die zelf, of samen met iemand uit uw directe omgeving oplossen, maar lang niet altijd lukt dat. Zoals we ook al in de Nieuwsbrief  2019/2020 schreven, wil het Diakonaat meer ondersteuning gaan  geven wanneer u problemen of vragen bij uw huidige computergebruik heeft. Het Diakonaat  heeft daarvoor de “Digitale karweitjesdienst” opgericht.

Wij kunnen u helpen wanneer u met pech langs de kant van op de Digitale Snelweg staat, maar ook  kunt u onze hulp inroepen, wanneer u vaardiger wilt worden in het gebruik van uw computer en  de mogelijkheden  wilt ontdekken die internet u  te bieden heeft. We zijn daarmee begonnen door op de website pagina’s met “Computertips” en “Interessante websites” te plaatsen. Echter zijn we er door een verheugende toename van het aantal Computer vrijwilligers nu in staat om u veel meer op persoonlijke basis te helpen,  waarbij we u op uw eigen computer, toegesneden op uw persoonlijke behoeften en belangstelling laten zien hoe een en ander in zijn werk gaat en dat vervolgens met u te oefenen.

Geloof me, het is helemaal niet moeilijk. Wanneer u persoonlijk geholpen wordt zult u zien dat u het echt in de vingers krijgt. Onze Digitale Karweitjes dienst beschikt over een aantal deskundige medewerkers die u graag bij u thuis zullen helpen. Om u een idee te geven wat we voor u kunnen doen vindt u HIER een overzicht van mogelijke onderwerpen.

Deze ondersteuning is niet alleen bedoeld voor onze Cliënten, maar ook voor de Vrijwilligers die daaraan behoefte hebben. Schroom niet om hulp te vragen, wij doen het met plezier en hebben met 7 vrijwilligers voldoende capaciteit om alle ondersteuning te geven die u vraagt.

Hebt u belangstelling en bent  u reeds Cliënt of Vrijwilliger van het Stadsdiakonaat  dan kunt u zich voor deze computerhulp opgeven aan Joke Tummers, aan mij  of aan de vrijwilliger waar u reeds contact mee heeft. Bent u nog geen lid van het Stadsdiakonaat, dan kunt u zich opgeven via ons contactformulier. Voor het contact formulier klikt u HIER
Naast uw gegevens kunt u daar onder “Bericht”  aangeven wat voor soort computerhulp u wilt en ook eventuele vragen stellen die u nog heeft. Wanneer u het formulier ingevuld hebt, klikt u op “Verzenden”, links onderaan de pagina.

Namens de Computer Karweitjesdienst
Louis Harmsen
louisharmsen@gmail.com
015-2614796

© 2016 - 2020 Stadsdiakonaat Delft - wilt u een stukje overnemen van onze site? Neem contact op.