Computerhulp op afstand

Beste Cliënten en Vrijwilligers van het Stadsdiakonaat,

Nu bezoek aan u door de Corona maatregelen tijdelijk moeilijk is, geeft Internet een unieke mogelijkheid om het contact met de buitenwereld te bestendigen. Maar dat niet alleen, het biedt ook de mogelijkheid om de tijd op een interessante wijze te passeren. De Digitale karweitjesdienst van het Stadsdiakonaat zal u daar graag bij helpen.

Onderstaand volstaan we met een overzicht van de mogelijkheden die we  u kunnen bieden. Wanneer u in een of meer van die mogelijkheden geïnteresseerd bent, stuur dan een e-mail, waarin u aangeeft waarmee we u zouden kunnen helpen, aan de Digitale karweitjesdienst, per adres natural.carving@gmail.com.
Desgewenst kunt u ons ook via het contactformulier bereiken. We brengen u dan in contact met de vrijwilliger die dat voor u gaat doen. Schroom niet ons te vragen. We doen het met plezier en hebben momenteel voldoende capaciteit in onze groep om u te helpen.

1. Storingen verhelpen
Het is in deze tijd extra vervelend wanneer u met een storing in uw computer te kampen heeft. In een aantal gevallen kunnen wij u per e-mail of telefonisch contact helpen om het probleem op te lossen.

2. Interessante websites op Internet
Internet geeft veel informatie over de actuele stand van zaken, maar ook bv. de mogelijkheid om boodschappen bij uw supermarkt bestellen en te laten bezorgen. Daarnaast is Internet een rijke bron van aangename tijdpassering (video, muziek, allerhande spelletjes, TV uitzendingen terugkijken, enz.).

3. Spelletjes tussen 2 personen
Via Internet kunnen allerlei spelletjes met 2 personen tegen elkaar gespeeld worden. Zoals bijvoorbeeld Wordfeud (Scrabble), dammen, schaken.

4. Gewoon een gesprek
Per e-mail of WhatsApp (wanneer u een Smartphone heeft), kunnen wij een “luisterend oor” bieden of gewoon van gedachten wisselen over de dingen die u bezighouden.
Wij bieden u gaarne een “gesprekspartner” aan.

5. Andere onderwerpen
Wanneer u ondersteuning of informatie wilt over een onderwerp dat hierboven niet genoemd is, laat het ons horen. Mogelijk kunnen we u ook daarbij helpen. Het is ons een plezier met u in contact te komen.

Cliënt worden van het Interkerkelijk Stadsdiakonaat
Bent u nog geen Cliënt van het Interkerkelijk Stadsdiakonaat en wilt u toch van onze hulp gebruik maken, dan is ook dat mogelijk. We hebben dan echter wel uw contactgegevens nodig (naam, adres, telefoon, e-mail). Wanneer u dat aan mij doorgeeft, zorg ik voor de verwerking van deze gegevens, die nodig is om u als Cliënt van het Stadsdiakonaat op te nemen:

Met een hartelijke groet namens de Digitale karweitjesdienst
Emily Harmsen
natural.carving@gmail.com

© 2016 - 2022 Stadsdiakonaat Delft - wilt u een stukje overnemen van onze site? Neem contact op.